اسرار طرز تهیه مرغ زیر پلو خوشمزه و ساده به روش رستورانی برتر > 자유게시판

본문 바로가기
쇼핑몰 전체검색

회원로그인

회원가입

오늘 본 상품 0

없음

اسرار طرز تهیه مرغ زیر پلو خوشمزه و ساده به روش رستورانی برتر

페이지 정보

profile_image
작성자 Nathaniel
댓글 0건 조회 2,055회 작성일 23-09-16 21:24

본문


پس از اینکه پیاز طلایی شد مقداری آویشن، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. مقداری آب و آرد را با هم مخلوط کنید و بعنوان چسب برای بستن رول ها استفاده نمایید با این کار شما در هنگام پختن رول ها باز نخواهد شد . برای راحتی کار و کثیف نشدن سینی فر می توانید به جای چرب کردن سینی فر از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. در طرز تهیه سس پستو قرمز میتوانید به جای گوجه خشک از گوجه تازه میکس شده نیز استفاده کنید. ۴- علاوه بر ریحان خشک میتوانید بر حسب ذائقه از سبزیهای دیگر مثل نعناع، آویشن و شوید خشک همچنین از جعفری تازه هم استفاده کنید. سالاد مرغ با سبزیجات تازه: در این نوع سالاد، مرغ پخته شده با سبزیجاتی مانند خیار، گوجه فرنگی، پیاز، کرفس و سبزیجات تازه ترکیب میشود. پس از رنگ گرفتن آرد، تابه را از روی حرارت بردارید و شربت را بهتدریج در حلوا بریزید و هم بزنید تا یک ترکیب یکنواخت داشته باشید. داخل تابه گودی مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن بورک ها را داخل آن سرخ کنید.


ابتدا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و یک ظرف آب در فر قرار دهید تا محیط فر مرطوب شود توجه داشته باشید که رطوبت فر مانع از خشک شدن نان باگت ها می شود. در این مرحله میتوانید سبزیهای خشک شده را به دلخواه و مناسب ذائقه خود به مواد اضافه کنید. در نهایت روی بورک ها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا در معرض هوا خشک نشوند. حالا اجازه می دهیم بادمجان به مدت ۲۰ دقیقه درون آب نمک استراحت کند. در این مرحله مخلوط بادمجان و ماست را در ظرفی که می خواهیم غذا را سرو کنیم، می ریزیم. با آموزش آشپزی بادمجان شکم پر با پارسی دی همراه باشید. کوکوی شکم پر یکی دیگر از غذاهای مجلسی است که می توانیم با سیب زمینی درست کنیم، برای مغز این کوکو به دلخواه می توانیم از انواع مواد غذایی مثل گوشت چرخ کرده، گوشت مرغ و … موادی که در تهیه کباب تابهای استفاده میشود، مشابه مواد به کار رفته در کباب لقمه و کتلت گوشت است. دستور تهیه «شامی کباب شیرازی» یا «شامی نخود شیرازی» هم مشهور است. در زمان تفت دادن آرد، شعله گاز باید ملایم باشد تا آرد نسوزد.اگر حلوای ساده یا مجلسی کشدار میشود؛ بهعلت وجود گلوتن زیاد در آرد است.


آمادهسازی مایه ماکارونی: در یک تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. مرحلهی دهم: گوشت چرخکرده را با مقداری زردچوبه و فلفل به درون ماهیتابه بریزید و آنها را با هم تفت دهید. ابتدا پیاز هایی را که قبلا به صورت نگینی خرد کرده ایم را در روغن تفت می دهیم، به طوری که کاملا طلایی رنگ شود، سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوب پخته شده و آب آن گرفته شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و چند دقیقه به همراه پیاز تفت می دهیم تا گوشت سرخ شده و تغییر رنگ بدهد. فوت کوزهگری: گوشت را خوب ورز بدهید تا در قابلمه وا نرود. وقتی گوشت پخته شد، قارچهای خردشده و مقدار کمی نمک به مواد اضافه کرده و تفت مختصری بدهید و بعد شعله را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا مایه گوشتی کمی خنک شود. حلوای داغ را در ظرف بکشید و ظرف را تکان بدهید تا حلوا کاملا در ظرف پخش بشود. با پشت قاشق چرب شده، اطراف و روی حلوا را صاف کنید و شکل دهید.


اگر میخواهید کودکتان وزن بگیرد، یک تخممرغ آبپز شده و رنده شده یا 1 قاشق مرباخوری پودر بادام، گردو یا فندق به پوره اضافه کنید. برای تهیه این غذای خوشمزه و معروف هندی، ابتداً قطعات مرغ را به ماست آغشته نموده و آن را با ادویههای گوناگونی همچون ماسالا، فلفل یا پودر فلفل کشمیری و فلفل سیاه، مزه دار کرده و آن را درون تنورهای سنتی و یا مدرن قرار میدهند تا به خوبی برشته شود. خرماهای بدون هسته را در تابه بریزید و مواد حلوا را با کفگیر چوبی یا گوشت کوب مخلوط کنید تا خرماها کاملا له شوند. در واقع علت اصلی ترک خوردن کوفته تبریزی ورز ندادن گوشت به اندازه کافی است. در این کشور کوفته ها نهایتا به اندازه یک سیب هستند . از آنجایی که ایران کشور اقلیمهای مختلف است، سبزیهای هر شهر و به تناسب آن نوع پخت آش دوغ هم در هر شهر متفاوت است. ناگفته نماند از آنجایی که غلظت آش گندم تقریبا مشابه حلیم است؛ اجازه دهید غذا خوب جا بیفتد و آبکی نباشد. قطعا اگر بخواهیم از بهترین غذاهای جنوبی اسم ببریم باید قیله ماهی اولین غذا باشد.


خورش بامیه اصالتی برای کشورهای عربی همسایه ایران دارد اما با توجه به اینکه در بخش هایی از مناطق جنوبی ایران، هموطنان عربمان زندگی می کنند، این غذا بخشی از غذاهای ایرانی به حساب می آید. در این مرحله تخم مرغ و روغن مایع و ماست و شیر را درون کاسه ریخته و با هم مخلوط می کنیم. در مرحله بعد خمیر یوفکا را آماده کنید و پشت روی خمیر را با کره بن ماری آغشته نمایید ، سپس مرغ را درون خمیر ریخته و پنیر پیتزا را هم کنار آن اضافه کنید خمیر ها را رول کنید و روی آن رومال تخم مرغ و سیاه دانه بریزید، درون سنی فر قرار دهید تا آماده شوند. حالا آب لیمو ترش را اضافه کنید تا قارچ ها سیاه نشوند. روش بلانچ کردن به این ترتیب است که در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و سپس به مدت یک دقیقه سیبزمینیها را در آب جوش بیندازید. سپس قطابها را داخل روغن جوش بیندازید و سرخ کنید. بورک های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.


مقداری روغن درون آن بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید. آمادهسازی شهد: آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و آنها را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. در ادامه شکر را درون آب جوش می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا ذرات شکر درون آب حل شود و هویج را به همراه خلال پرتقال به آن اضافه می کنیم. در ادامه گوجه سبز را پخته، هسته و پوست آن را به طور کامل جدا می کنیم و صاف شده گوجه سبز را به آش اضافه می کنیم. به مدت ۱۰ دقیقه گوشت چرخکرده را تفت دهید تا رنگ آن کامل تغییر کند. درب ظرف را ببندید تا گوشت و پیاز باهم پختهشده و نرم شوند. زمانی که سیب زمینی ها نرم و پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس سیب زمینی را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود. زمانی که بورک ها کاملا خنک شدند، آنها را از سینی فر جدا می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و سرو می کنیم. البته روش اول ( خرد کردن گوجه فرنگی ها ) از نظر کیفیت طعم و ظاهر پیتزا بیشتر مورد تایید است. هل، گلاب، زعفران، دارچین و دیگر طعمدهندهها نیز از موادی هستند که طبق سلیقه افراد به حلوا اضافه میشوند.حلوا یکی از شیرینیهایی است که معمولا جواهری در قصر قسمت مسابقه آشپزی قسمت سوم مراسم ختم و همچنین بهعنوان خیرات پخش میشود؛ البته تهیه حلوا در کنار کاچی، شله زرد و فرنی در ماه رمضان و ماه محرم و صفر نیز مرسوم است.


البته اگر یک حلوای ساده زعفرانی و زرد رنگ میخواهید، آرد را تا جایی تفت دهید که فقط بوی خامی آن گرفته شود. طرز تهیه فرنی شکلاتی برای 4 نفر-طرز تهیه فرنی زعفرانی برای 4 نفر طرز تهیه آرد برنج خونگی برای درست کردن فرنی مجلسی-چطور آرد برنج خونگی درست کنم؟ پودر کاکائو رنگ حلوا را تیرهتر میکند.در طرز تهیه حلوا دو رنگ، کافی است نصف حلوا را پودر کاکائو مخلوط کنید تا یک حلوای زعفرانی کاکائویی داشته باشید. هنگامی که برنج به جوش آمد، پیاز داغ و عدس رو به همراه بقیه ادویه های ذکر شده (تخم گشنیز، پودر گل، پودر هل و زیره و به ویژه پودر دارچین) به برنج اضافه کنید تا طعم مواد کاملاً به خورد هم بروند. اگر روغن زیادی در این مرحله اضافه کنیم باعث می شود سوپ ما در پایان چرب شود. در این مرحله ته دیگ دلخواهمان را درون قابلمه فیکس می کنیم، سپس برنج و مخلوط گوشت و بامیه را به صورت لایه ای درون قابلمه ریخته و در آخر مقداری زعفران دم کرده غلیظ به صورت پخش روی برنج می ریزیم. پاپ کورن مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که با گوشت مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.


در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. سپس گوشت خرد شده (تکههای ریز) را داخل پیاز بریزید. گوشت و پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ و ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید. حالا سیب زمینی و هویج را پوست میگیریم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. قارچ ها را به همراه مقدار کمی روغن مایع در یک تابه کمی تفت می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقدار خیلی کمی روغن در تابه تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود. حالا روی خمیر یوفکا را با سس رومال کرده و یک لایه خمیر روی آن قرار می دهیم. در ادامه زمانی که عدس به طور کامل پخت، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. این پیش غذای مجلسی خوشمزه تشکیل شده از خمیر یوفکا و مواد مورد علاقه شما از انواع مواد پروتئینی و سبزیجات میباشد و برای افرادی که به ساندویچ و سمبوسه و لقمه مرغ علاقه دارند تهیه آنرا توصیه میکنیم.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.


حالا منقل زغال را آماده می کنیم و حتما به این مورد توجه می کنیم که تمام زغال ها به صورت یکدست روشن باشد. در ادامه مواد سس را آماده می کنیم، برای این منظور تخم مرغ را به یک کاسه می افزاییم. ابتدا یک کاسه بردارید و زرده تخم مرغ ها را از سفیده آن جدا کرده و داخل کاسه بریزید. اگر حلوا به رنگ دلخواه شما بود، شربت را بلافاصله اضافه کنید؛ در غیر این صورت، آرد را بیشتر تفت دهید.- شما میتوانید حلوا را در قالب چرب شده با روغن یا کره بریزید و در یخچال قرار دهید تا حلوای فرمی داشته باشید.برای تزئین حلوا میتوان از قیف یا ماسوره نیز استفاده کرد. حالا خمیر یوفکا یا خمیر فیلو را که در بستهبندیهای مستطیل یا مثلثی به فروش میرسد جلوی دست بگذارید و یکییکی آنها را از پاکت خارج کرده و روی سطح کار قرار دهید. دوست عزیز بعد از درست کردن رب و زمانی که رب خنک را در شیشه ریختید این کار را انجام دهید. یکی از میان وعده های معروف در بین مردم ترکیه بورک است.این غذا تشکیل شده از خمیر یوفکا است و برای مواد داخل آن میتوانید از گوشت ، مرغ ،سیب زمینی و یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.


کف سینی فر یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید و هر بورکی که میپیچید را داخل این سینی با کمی فاصله از دیگری قرار دهید. روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را سه قسمت کرده و هر قسمت را بوسیله وردنه باز کنید و به شکل دایره دربیاورید. سپس سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر پیتزا را روی سطح کار با وردنه پهن می کنیم. برای تهیه بورک پنیر جعفری خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد (فرهای برقی حدود ۲۰۰ درجه سانتی گراد) گرم کرده ایم. برای ۲۰ دقیقه داخل فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد بپزید زمانی که اسپرینگ رول ها طلایی شدند از فر خارج کرده در ظرف مناسبی چیده و با انواع سس ها می توانید نوش جان کنید. فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود، سپس سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم ت بورک ها آماده شوند. حالا سیر و زنجبیل را رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم، سپس با دست کمی مواد را مخلوط می کنیم و مجددا درب ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.


جامبو، نوعی پاستای محبوب و پرطرفدار است که میتوان داخل آن را با مواد مختلفی مانند گوشت چرخ کرده و کالباس پر کرد. حالا سینی فر را با استفاده از مقداری روغن مایع چرب کرده و رول هایی را که در مرحله قبلی درست کرده اید، در داخل سینی بچینید و روی آنها را با استفاده از قلمو به زرده تخم مرغ آغشته نمایید. روغن را در تابه روی حرارت متوسط گرم كنید. برای تهیه کتلت شیرازی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس کمی نمک اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها سریعتر آبپز شوند. در ادامه مقداری از مخلوط جعفری و پنیر به صورت پخش روی خمیر یوفکا می ریزیم، سپس روی مواد پنیری را با خمیر یوفکا می پوشانیم. یک تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا گرم شود. در ادامه تابه را روی حرارت قرار می دهیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در مرحله بعد دو لایه از خمیر یوفکا را بردارید و با استفاده از قلموی مخصوص آشپزی داخل آن را به مقداری روغن و ماست آغشته نمایید و بعد، از مخلوط گوشت که در مرحله قبل با طرز تهیه آن آشنا شدید، مقداری بردارید و در وسط خمیر قرار دهید، حال خمیر یوفکا را رول کرده و لبه ها را به سمت داخل می پیچیم تا مواد داخل آن به بیرون نریزد.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Customer center

010-3914-2134

H.P 010-3914-2134

평일 08:30~18:30
토,일,공휴일 : 휴무

bank info

국민은행 914801-01-345411
하나은행 227-890253-79107
농협은행 302-1283-046651

예금주 : 김창식

notice

3434 2023.12.28

RETURN / EXCHANGE

경북 문경시 모전로109-1
자세한 교환·반품절차 안내는 상품하단 설명을 참고해주세요

 수리봉 사과 농원

회사명 수리봉 농원 주소 경북 문경시 모전로109-1
사업자 등록번호 302-09-53459 대표 김창식 전화 010-3914-2134 팩스 02-123-4568
통신판매업신고번호 제 OO구 - 123호 개인정보 보호책임자 김창식
Copyright © 2020 수리봉 농원. All Rights Reserved.